GRØNLANDSLEIRET 47

Hva skjer på Bananaz?

Sjekk ut dette:

 • Facebook
Rotgrønnsaksdisko på Bananaz

Kaffemik 27/09

kl. 15.00 -20.30

Bananaz inviterer til Rotgrønnsaksdisko-kaffemik! 

 • Facebook
Carrie 

Lesegruppe 30/09 

kl. 10.00 - 12.00

For this second session we will read The phantom archive, an email essay by the Palestinian curator, pedagogue and writer Lara Khaldi. 

 • Facebook
Creative Storytelling Workshop

Workshop 10/09

 kl. 17.00-19.00

Kelly Davis holder workshop i kreativ historiefortelling. Et bra jurs for deg som interesserer deg for å fortelle historier.

  Florian Hetz: Zwei

  Utstilling åpning: 01/10 kl. 18.00-20.00 Åpent 01-04/10 kl. 12.00-16.00

  Den Berlin-baserte fotografen Florian Hetz er aktuell med monografien «Florian Hetz - zwei», som presenterer en bred krysseksjon av hans personlige og unike visjon. 

  Plakat_ kvadrat.jpg
  • Facebook

  Bananaz podcast...

  Bokbutikken

  Her snakker vi med ulike folk og kunstnere om hva som skjer og begreper som verserer i kunstverdenen... 

  Bananaz har sin egne lille bokbutikk. Her har vi nordens beste utvalg av scenekunstlitteratur. Pga. mye bruk av lokalet er åpningstidene fleksible, men vi er stort sett åpen når Tormod er der. Lurer du på når det er, leter du etter noe spesielt er det bare å kontakte ham (tel: 99788713 eller e-post: post@bananaz.no), så kan vi avtale en tid å komme forbi. 

  FLEKSIBLE ÅPNINGSTIDER

  Ta kontakt om det er noe du lurer på...

  Lokalene: 

  Du finner oss i Grønlandsleiret 47. 

  Kort fortalt er denne lille butikken vårt kontor, men vi låner det også ut (gratis) når det er plass i kalenderen, i et forsøk på å skape synergieffekter i feltet av frie scenekunstnere. Skal du jobbe i lokalene, eller lurer på om det er noe som passer for det du tenker, finner du tegninger og bilder her. Lurer du på noe er det bare å ta kontakt med Tormod... 

  Fra

  fortiden:

  Våre butikkvinduer skaper mulighet for å lage totalt smit-tefrie kunstopplevelser!

  Har du en film å vise, et prosjekt å stille ut, eller noe annet å formidle gjennom våre vinduer? Ta kontakt, så kan vi se om vi kan få stilt det ut i våre vinduer. Alt du trenger er et innhold og mulighet til å gjennomføre det (lage, montere og demontere) selv.  Flere har også spurt om mulighet for å holde prøver her i disse tider. Dessverre kan vi ikke det nå, men om du trenger et sted å sitte å jobbe med kontorarbeid har vi noen ledige kontorplasser her og der og selv med 2m. avstand er det kanskje hyggeligere enn å sitte hjemme? 

   

  om BANANAZ

  Bananaz er en forening som binder sammen ulike scenekunstnere og deres virke. Foreningen vektlegger kollektive arbeidsformer. Vi ser kunstnerskap i scenekunsten som resultat av kollektive og kontekstuelle prosesser. Med denne foreningen ønsker vi også å fremme kvalitetene som oppstår i møtene med stedene de ulike arbeidene utspiller seg på, og å utvikle unike produksjonsmodeller for hvert prosjekt. 


  Foreningen driftes fra lokalet i Grønlandsleiret 47 i Oslo. Her tilbyr vi en møteplass for scenekunstfeltet, en bokbutikk for scenekunst, samt diverse arrangementer for nabolaget og scenekunstmiljøet. Vi låner ut lokalene våre til ulike kunstnere og deres utforskninger, dokumentasjon, utstillinger, møter eller visninger.


  Foreningen er initiert og drevet av Ingeleiv Berstad, Tormod Carlsen, Kristin Helgebostad og Kristin Skiftun. En rekke kunstnere og fagpersoner knyttes til de ulike prosjektene vi initierer og driver.  Prosjektene og driften mottar kunstnerskapstøtte fra Kulturrådet i perioden 2020-2025.

  • Facebook
  • Instagram
  Kristin-Johnson-bw-small-972x1024.jpg

  Tormod Carlsen

  Tormod drifter lokalene i Grønlandsleiret 47. Jobber med miljøbygging, bokbutikken og drift av foreningen. Han er også involvert i flere av foreningens prosjekter.

  • Facebook
  • Facebook
  • Instagram
  kristin_bøkeskogen_01-819x1024.jpg

  Kristin Ryg Helgebostad

  Er koreograf, utdannet fra KHiO (2012). Hun er kunstnerisk (med)ansvarlig i flere av prosjektene, sitter i styret for foreningen og deltar i utformingen av strukturen.

  • Facebook
  • Facebook
  • Instagram
  IMG_4435-824x1024.jpg

  Ingeleiv Berstad

  Er koreograf, utdannet fra KHiO (2012). Hun er kunstnerisk (med)ansvarlig i flere av prosjektene, sitter i styret for foreningen og deltar i utformingen av strukturen. 

  • Facebook
  • Facebook
  • Instagram
  IMG-1309.jpeg

  Kristin Skiftun

  Er produsent på Dansens Hus. Hun leder arbeidet med grunnstrukturen i prosjektet og den administrative overbygningen og sitter økonomistyringen. 

  • Facebook
   

  KONTAKT

   

  Bananaz PROSJEKTER

  PROJECTS

  Touring Shows

  Past works

  Add a Title

  Describe your image