Kunstnere trenger plass, vi ønsker mer deling - derfor låner vi ut lokalene våre! 

Bananaz har som mål å bidra til en mer generøs kunstverden. Enkelt og greit fordi vi tror på kunsten som oppstår i mellomrommene mellom oss. Derfor låner vi ut lokalene våre når vi har tid og mulighet. I hovedsak er det delen mot gaten vi låner ut. Dette fordi det har vist seg å være et stort behov for å ha et sted å kunne komme å sitte å jobbe og lese sammen. Men noen ganger rydder vi også hele sjappa og låner det ut hele lokalet - om det er mulighet for det. Vi opererer etter førstemann til mølla-prinsippet og prøver å legge så få føringer for hva som er mulig. Trenger du å låne lokalet til møter, utstilling, performance eller hva det skulle være er det bare å ta kontakt, eller komme forbi for en befaring. 

Ofte stilte spørsmål:

Hva koster det?

Ingenting. Vi forsøker å senke terskelen for at ting kan skje og oppstå - nå har vi penger og kan dele, neste gang er det dere.

Kan hvem som helst låne lokalene? 

I utgangspunktet ja! Men i hovedsak låner vi ut til prosjekter som søker. bidra til felleskapet gjennom kunst, kultur eller nabolagsaktiviteter.

Er det noe man ikke får lov til?

Nei, alt er mulig! Men ja - alt dere ikke kan ta konsekvensene av selv. Så vi snakker gjennom hva folk vil gjøre og hvilken konsekvenser det har. 

Hva vil dere ha tilbake?

Aktivitet - blir selvfølgelig også glad for bilde og tekst vi kan legge på nettsider eller bruke i rapportering av hva vi bruker pengene våre på. 

Har dere toaletter?

Ja det har vi - de er ikke fancy, men brukbare.

Kan dere hjelpe til med det vi vil gjøre?

I utgangspunktet nei - vi forventer at dere ordner selv, og har ikke økonomiske ressurser eller mannskap til rådighet, men forsøker å være på tilbudssiden om det er noe vi kan bidra med. 

Hvor lenge kan man låne? og når?

Det kommer helt ann på kalenderen vår og hva annet som skal skje her. 

Har dere lyd, lys og prosjekter osv. ? 

Ja og nei - vi har en del utstyr som brukes i egne prosjekter som vi kan lånes ut når det ikke er i bruk av oss. 

 

Tekniske tegninger

Sjekkliste for deg som vil låne hos oss:

Jeg/vi vet når vi trenger å låne lokalet (jo flere muligheter - jo bedre)

Vi vet circa hva vi har tenkt å gjøre?

Har planlagt for opp- og nedrigg, samt fjerning av ting. 

Vi har sjekket og tenker at lokalene er egnet for dette? (mht. størrelse, publikumskapasitet osv.)

Jeg/vi har det vi trenger av ressurser (folk, utstyr, penger, pr-materiell etc...)

ØNSKER DU Å LÅNE LOKALENE HOS OSS?

Ta kontakt med Tormod på 99788713, eller post@bananaz.no og avtal en tid å komme forbi så vi kan snakke gjennom det. Ett. skriv en e-post om hva du vil gjøre...